Iria Grau, directora del diari: “Saber comunicar-se amb els redactors és imprescindible”

a Actualitat/Persones Extraordinàries/Talents Ocults/Vida

La directora de La Sínia Report, Iria Grau, alumna de 4t C de l’Institut La Sínia, a Parets del Vallès, és delegada de la seva classe i directora del consell de delegats i delegades a l’institut.

Des de quan et va començar a interessar el periodisme?

Des de que ha començat el taller.

Perquè has volgut apuntar-te a aquest taller?

Perquè les meves amigues volen ser periodistes, i els hi agrada molt i a mi em va interessar.

En un futur t’agradaria estudiar i/o treballar en alguna cosa relacionada amb el periodisme?

Màrqueting, perquè m’agrada la publicitat.

Perquè has volgut presentar-te per a ser directora?

Perquè m’agrada portar diferents seccions i parlar amb la gent.

Què és el que més t’agrada d’aquest taller?

Investigar sobre els temes, jo per exemple faig cultura.

Quina seria l’entrevista més especial per a tu?

Doncs seria entrevistar a Rels B, perquè m’agrada molt la seva música i la seva manera de pensar.

Quines de les teves qualitats creus que són imprescindibles per a aquest taller?

La comunicació, em sé comunicar amb les persones de la redacció.

Quines són les teves referències literàries?

Defreds, Albert Espinosa i Ava Dellaira són les meves referències literàries.

Quin creus que és el tema més interessant per investigar?

L’actualitat, manifestacions, feminisme…

Autors: Eva Bosch, Laia Miró, Ainhoa Conesa, Xavi Àlvarez i Habib Gené.

Em dic Ainhoa, tinc 14 anys, visc a Parets del Vallés i estudio a l’institut La Sínia. M’agrada molt fer esport, més concretament fer handol, sempre m’ha agradat però no vaig poder practicar-lo fins l’any passat. Toco el piano desde fa 7 anys, i he fet la primària musical, ja que desde petita la música m’atrau, m’agrada tot el relacionat amb la música (ballar, cantar…) Em considero una persona que estima molt a les persones que la valoren, m’agrada passar temps amb la meva família i amb els meus amics. Els meus propòsits a la vida, són estudiar el que vulgui i poder treballar del que a mi més m’agradi i que em motivi. Vull superar-me cada dia una miqueta més a mi mateixa. Sóc una persona que em poso molta persió a mi mateixa, sempre vull que tot em surti bé, i si no és així em frusto molt, també sóc molt indecisa i insegura. Vull cambiar això, perquè em provoca molta angoixa i estrés, i tampoc vull estar trista cada dia.

Me llamo Ainhoa tengo 14 años, vivo en Parets del Vallès i estudiio en el Instuituto “La Sínia”. Me gusta hacer deporte, más concretamente hacer balonmano, siempre me ha gustadp pero no pude poder practicarlo hasta el año pasado. Toco el piano desde hace 7 años, y he hecho la primaria musical, ya que desde pequeña me ha atrae la música, me gusta todo lo relacionado con la música (bailar, cantar…) Me considero una persona que quiere mucho a las personas que la valoran, me gusta pasar tiempo con mi familia y con mis amigos. Mis propósitos en la vida son estudiar de lo que quiera y poder trabajar de lo que a mi más me guste y me motive. Quiero superarme cada día un poco más a mi misma. Soy una persona que me meto mucha presió, siempre quiero que todo de salga bien, y si no es así me frusto mucho. Ttambién soy muy indecisa y insegura. Quiero cambiar esto porque a veces me provoca mucha angustia y estrés, y tampoco quiero estar triste cada día.

My name’s Ainhoa, I’m 14 yars old, I live in Parets del Vallès and I study in the High School called “La Sínia”. I like paractice sport, more concret I like to do handball, I always like to practice sport, but until the last year I don’t have the oportunity. I plyaed the piano for more than 7 years and I do the music primary because since I was a little girl I liked so much the music and all related to the music (dance, sing…) I see myself as a person that love a lot all the people that can appraise me, I like pass time with my family and my friends. My objectives in my life are sudy the things that I really like and I want to work of things that I like. I want to overcome myself a little bit more every day, I want to get right in all the things that I do everyday and if it’s not like this, I get frusted, I’m also so indecised and unsafe. I want to change this aspects because sometimes cause a lot of anguish and stress and I don’t want to be sad all the days.