La convivència entre ciència i religió

a Actualitat/Ciència/Opinem

Explico el meu punt de vista sobre la ciència i la religió perquè penso que és un tema molt interessant que s’hauria de tractar sense tenir por del que puguin pensar les altres persones

Penso que si creus tant en la religió com en la ciència et contradius, ja que les dues expliquen l’inici de la humanitat de maneres diferents… i no són compatibles.

Per triar una de les dues coses, has d’estar molt informat, per això crec que els alumnes que treballen només la part científica de tota l’evolució humana, tenen un punt de vista més tancat cap a la religió, i potser els hi queda més al subconscient o ho pensen com una fantasia.

En canvi el que jo crec és que als adolescents que els hi donen l’oportunitat de treballar, o que els hi obliguen a treballar tant la ciència com la religió, poden optar a creure’s el que ells i elles vulguin, ja que tenen una opinió més oberta.

Com tothom, tinc unes preguntes que no les puc respondre de manera objectiva, però sí donant arguments clars, ja que, com persona no creient, sempre defensaré la ciència i diré que la religió per a mi no existeix, encara que respecti a la gent que creu.

Treballant aquest tema, m’he replantejat moltes preguntes (qui topa amb qui, la ciència o la religió? Quina és més antiga?) que depèn el que pensis, és possible que tinguis una resposta diferent.

M’agradaria que les respongueu amb els vostres arguments, ja que aquest tema m’ha semblat molt interessant, i les opinions d’altres persones m’ajudarien a conèixer-lo millor.

Podeu enviar les vostres respostes al següent correu: lasiniareport@gmail.com

Em dic Ainhoa, tinc 14 anys, visc a Parets del Vallés i estudio a l’institut La Sínia. M’agrada molt fer esport, més concretament fer handol, sempre m’ha agradat però no vaig poder practicar-lo fins l’any passat. Toco el piano desde fa 7 anys, i he fet la primària musical, ja que desde petita la música m’atrau, m’agrada tot el relacionat amb la música (ballar, cantar…) Em considero una persona que estima molt a les persones que la valoren, m’agrada passar temps amb la meva família i amb els meus amics. Els meus propòsits a la vida, són estudiar el que vulgui i poder treballar del que a mi més m’agradi i que em motivi. Vull superar-me cada dia una miqueta més a mi mateixa. Sóc una persona que em poso molta persió a mi mateixa, sempre vull que tot em surti bé, i si no és així em frusto molt, també sóc molt indecisa i insegura. Vull cambiar això, perquè em provoca molta angoixa i estrés, i tampoc vull estar trista cada dia.

Me llamo Ainhoa tengo 14 años, vivo en Parets del Vallès i estudiio en el Instuituto “La Sínia”. Me gusta hacer deporte, más concretamente hacer balonmano, siempre me ha gustadp pero no pude poder practicarlo hasta el año pasado. Toco el piano desde hace 7 años, y he hecho la primaria musical, ya que desde pequeña me ha atrae la música, me gusta todo lo relacionado con la música (bailar, cantar…) Me considero una persona que quiere mucho a las personas que la valoran, me gusta pasar tiempo con mi familia y con mis amigos. Mis propósitos en la vida son estudiar de lo que quiera y poder trabajar de lo que a mi más me guste y me motive. Quiero superarme cada día un poco más a mi misma. Soy una persona que me meto mucha presió, siempre quiero que todo de salga bien, y si no es así me frusto mucho. Ttambién soy muy indecisa y insegura. Quiero cambiar esto porque a veces me provoca mucha angustia y estrés, y tampoco quiero estar triste cada día.

My name’s Ainhoa, I’m 14 yars old, I live in Parets del Vallès and I study in the High School called “La Sínia”. I like paractice sport, more concret I like to do handball, I always like to practice sport, but until the last year I don’t have the oportunity. I plyaed the piano for more than 7 years and I do the music primary because since I was a little girl I liked so much the music and all related to the music (dance, sing…) I see myself as a person that love a lot all the people that can appraise me, I like pass time with my family and my friends. My objectives in my life are sudy the things that I really like and I want to work of things that I like. I want to overcome myself a little bit more every day, I want to get right in all the things that I do everyday and if it’s not like this, I get frusted, I’m also so indecised and unsafe. I want to change this aspects because sometimes cause a lot of anguish and stress and I don’t want to be sad all the days.