Sense privacitat

a Actualitat/Opinem/Vida

Les xarxes socials tenen una vessant positiva i bona, però cal ser conscient de les seves possibles conseqüències

Les xarxes són una eina de compartir la teva vida personal cap als teus seguidors.

Però això pot jugar-te una mala passada, ja que la privacitat desapareix en el moment que tu penges qualsevol cosa, una ubicació, una imatge… Personalment crec que cadascú ha de saber i ser conscient pel que fa a les xarxes socials, ja que no és un joc. Tot el que comparteixes deixa de ser teu. Tant una foto com un comentari.

Internet té l’avantatge que pots trobar tota la informació que vulguis, on vulguis, quan vulguis, etc. Pots obtenir dades importants sobre el que vulguis i/o de qui vulguis.

Però com a conseqüència negativa, tot queda escrit, tot queda allà. Tothom que vulgui pot trobar coses teves que hagis penjat en algun moment de la teva vida a les xarxes.

Personalment crec que s’ha de tenir cura, molta cura amb el que es penja, es comenta… Perquè tot pot tornar-se en contra teva.

Em dic Eva i tinc 13 anys, m'agrada viatjar, el cinema, la música, dibuixar i l'handbol . Estudio anglès desde que sóc petita i és una de les llengües que més m'agrada parlar. I una de les coses que m'agradaria fer en un futur és viatjar per tot el món.