Es presenta la programació de la Festa Major d’Hivern de Parets del Vallès

a Actualitat/Cultura/JR Go

El passat dimarts 14 de gener vam anar a l’Ajuntament de Parets del Vallès per assistir a la roda de premsa on presentaven la programació de la propera Festa Major d’Hivern de Parets, que se celebrarà els pròxims 24, 25, 26 i 27 d’aquest mes

La primera Festa Major d’Hivern que es va celebrar va ser el 1994, la d’aquest any serà la vint-i-sisena, que s’organitzarà per l’Ajuntament i diferents entitats i associacions. A la sala de premsa estaven l’alcalde, Jordi Seguer, la Casandra García i la regidora de cultura, Kènia Domènech. Aquest nou govern vol apostar per les entitats i associacions del poble, com són els Diables, Gegants…

Una de les grans novetats d’aquest any és que es farà un pregó protagonitzat pels Manyacs de Parets, que celebren el seu 5é aniversari. Altres novetats són els dos dies de música al pavelló, on actuaran Intra Parets, un grup del poble, el dj Marc Xicota, i Renoies, un grup protagonitzat per noies. Aquest any no hi haurà espectacles amb animals a la Fira Medieval, per la qual cosa posaran més jocs tradicionals.

El protagonisme aquest any el té la Colla dels Diables perquè celebren el seu 15é aniversari i es farà una trobada de bestiari amb més de 10 bèsties. Algunes de les activitats més importants que es faran són: l’espectacle musical de les escoles de P5 “Canta Parets”, la Fira medieval que estarà dissabte i diumenge, una calçotada a Can Butjosa amb altres activitats i la passejada de Gegants per la plaça amb 6 colles.

Aquesta serà una Festa Major molt musical, ja que en faran un espectacle de música i patinatge, portaran grups al pavelló del poble de metal-rock (han volgut portar grups locals i no de fora per fer-los conèixer) i el concert a Can Rajoler de Mónica Grim. També afegiran un punt lila com ja van fer a la Festa Major d’Estiu i una fira d’atraccions més petita que la de Festa Major d’Estiu que estarà situada a l’aparcament del pavelló municipal.

Autors: Pol Martí i Ainhoa Conesa

Em dic Ainhoa, tinc 14 anys, visc a Parets del Vallés i estudio a l’institut La Sínia. M’agrada molt fer esport, més concretament fer handol, sempre m’ha agradat però no vaig poder practicar-lo fins l’any passat. Toco el piano desde fa 7 anys, i he fet la primària musical, ja que desde petita la música m’atrau, m’agrada tot el relacionat amb la música (ballar, cantar…) Em considero una persona que estima molt a les persones que la valoren, m’agrada passar temps amb la meva família i amb els meus amics. Els meus propòsits a la vida, són estudiar el que vulgui i poder treballar del que a mi més m’agradi i que em motivi. Vull superar-me cada dia una miqueta més a mi mateixa. Sóc una persona que em poso molta persió a mi mateixa, sempre vull que tot em surti bé, i si no és així em frusto molt, també sóc molt indecisa i insegura. Vull cambiar això, perquè em provoca molta angoixa i estrés, i tampoc vull estar trista cada dia.

Me llamo Ainhoa tengo 14 años, vivo en Parets del Vallès i estudiio en el Instuituto “La Sínia”. Me gusta hacer deporte, más concretamente hacer balonmano, siempre me ha gustadp pero no pude poder practicarlo hasta el año pasado. Toco el piano desde hace 7 años, y he hecho la primaria musical, ya que desde pequeña me ha atrae la música, me gusta todo lo relacionado con la música (bailar, cantar…) Me considero una persona que quiere mucho a las personas que la valoran, me gusta pasar tiempo con mi familia y con mis amigos. Mis propósitos en la vida son estudiar de lo que quiera y poder trabajar de lo que a mi más me guste y me motive. Quiero superarme cada día un poco más a mi misma. Soy una persona que me meto mucha presió, siempre quiero que todo de salga bien, y si no es así me frusto mucho. Ttambién soy muy indecisa y insegura. Quiero cambiar esto porque a veces me provoca mucha angustia y estrés, y tampoco quiero estar triste cada día.

My name’s Ainhoa, I’m 14 yars old, I live in Parets del Vallès and I study in the High School called “La Sínia”. I like paractice sport, more concret I like to do handball, I always like to practice sport, but until the last year I don’t have the oportunity. I plyaed the piano for more than 7 years and I do the music primary because since I was a little girl I liked so much the music and all related to the music (dance, sing…) I see myself as a person that love a lot all the people that can appraise me, I like pass time with my family and my friends. My objectives in my life are sudy the things that I really like and I want to work of things that I like. I want to overcome myself a little bit more every day, I want to get right in all the things that I do everyday and if it’s not like this, I get frusted, I’m also so indecised and unsafe. I want to change this aspects because sometimes cause a lot of anguish and stress and I don’t want to be sad all the days.