Com ha sigut la meva experiència amb Junior Report?

a Actualitat/Opinem

Els alumnes de La Sínia Report opinen sobre el seu primer any com a periodistes júnior dins de la seva Revista Escolar Digital (RED)

Durant aquests trimestre fent el Projecte RED he pogut veure que ha estat un taller increïble, que mai hagués pensat que m’agradaria tant, i que estic sorpresa de molt que l’he gaudit. També vull dir que, sento que fent aquest taller he après moltes coses i això és el positiu que m’emporto d’aquesta experiència. Ha sigut molt divertit treballar amb la Paula, ja que, m’ha donat un munt de consells per redactar més clar, m’ha ensenyat com dirigir una redacció i milions de coses més.

Amb aquest taller he pogut visitar dues rodes de premsa de l’Ajuntament de Parets, i gràcies a això, en moments del taller, m’he sentit una periodista de veritat, per molt estrany que soni. He fet de “Community-Manager” de l’Instagram de la revista, també m’he adonat que, per a ser un periodista, has de tenir les coses molt clares i treballar el més productiu que puguis, ja que tothom és imprescindible dintre de la redacció. Per últim, volia agrair l’experiència que ens ha donat Junior Report, perquè el fet de sentir-me dins d’una redacció, i poder treballar per a la revista de l’Institut i per a Junior Report ha sigut increïble.

Ainhoa Conesa