7 webs on comprar roba per a aquest Nadal

/
109 views

En aquest article trobareu una llista de pàgines web que et seran molt útils si no saps on comprar roba per a aquest hivern

D’aquí poc és Nadal i amb la situació actual no es pot anar als centres comercials a comprar. Començarà l’hivern, el fred ja està aquí i molta gent, sobretot els adolescents, ens hem quedat sense poder comprar roba nova per a la nova temporada. Per això últimament s’estan fent servir molt les botigues o webs de venda online. Pot tenir pros i contres, però ara mateix és la nostra opció més segura. Seguidament us deixem les nostres botigues online preferides i de les que ens refiem més.

Bershka

És un clàssic entre les botigues que estan de moda. Recomanem aquesta marca d’Inditex ja que és la que es veu més entre els joves i també té una bona pàgina web on es poden trobar articles que no es troben en les botigues físiques. Som molt fans d’aquesta botiga i tot l’equip tenim, com a mínim, una peça de roba del Bershka. O com diuen els pares, del Breska.

Snipes

Aquesta marca s’està fent molt popular entre els joves ja que agrupa molts estils de roba, sobretot streetwear. La pàgina web d’aquesta botiga funciona molt bé i el que més ens agrada és el ràpid que t’envien els articles a casa, ja que un dels problemes de comprar online és el que arriben a trigar els enviaments. Si l’última vegada que vas veure a l’àvia et va donar uns euros com a regal o simplement el teu pressupost per a comprar és una mica més alt, Snipes és la botiga perfecta.

JD

És molt semblant al Snipes, també agrupa molts estils. La gran diferència és que en les botigues físiques de JD no hi ha gaire roba, se centra molt més en les bambes. Ens agrada molt pels molts color waves de bambes que tenen. Alguns de nosaltres ens hem trobat amb edicions il·limitades només de JD. Trobem que aquesta botiga és perfecte per a comprar unes bambes noves, l’únic però és que potser no trobes de la teva mida.

Pull&Bear

Una de les nostres marques preferides del grup Inditex. A alguns joves, anys enrere, Pull&Bear no ens semblava gaire interessant ja que hi havia peces molt bàsiques, però aquesta temporada s’han sortit. Tenen un munt de roba de colors i combinacions atrevits sense sortir de la seva línia. La pàgina web és molt semblant a la del Bershka i els enviaments arriben també molt ràpid.

Kaotiko

Tots coneixem Kaotiko. Una de les botigues preferides de la gent amb un aesthetic grunge o d’skate. És una altra botiga que agrupa diferents estils però que també té la seva pròpia marca. Sí que és una mica més cara i potser has de rascar una mica les butxaques per a poder-te comprar una dessuadora, però val la pena ja que la qualitat és molt millor. A la pàgina web només li posarem un però: cada vegada que entres a un article i surts, t’envia directament a l’inici de la secció. És a dir, que has de tornar a començar i buscar el que volies comprar.

Shein

Una botiga semblant a l’Amazon o Aliexpress, que s’ha fet bastant famosa aquest últims mesos gràcies a l’aplicació TikTok. Aquesta botiga només es online, és a dir, que no hi ha botiga física. No tenim gaire experiència en aquesta botiga, però com que està molt de moda, pots trobar absolutament de tot i els preus son súper baixos, hem decidit posar-la a la nostra llista. L’únic que no ens agrada de Shein és el temps que triguen en enviar-te la compra a casa. 

StockX

Aquesta botiga online només és per a amants de les bambes i de gent que està ficada en el moviment hypebeast. És una botiga de re-venda d’articles casi de luxe de marques grans i de prestigi al món del hypebeast com Supreme, Jordan, Bape, Golf le Fleur, etc. Pocs de nosaltres ens hem permès comprar aquí ja que és bastant exclusiu i els preus són alts. La web es 100% fiable i pots trobar articles exclusius com la col·lecció del dissenyador Kaws per UNIQLO. Si t’agraden les bambes i has estat estalviant durant els últims mesos StockX és la botiga que busques.

Redactors juniors

close

El més recent