Pòster xocolatada solidària 2021. (Font de la imatge: xocolatadasolidaria.org)

Fem un esmorzar solidari a La Sínia

28 views

L’institut ajuda així l’Hospital Sant Joan de Déu a recaptar diners per a la campanya contra el càncer infantil i juvenil

Aquest passat divendres 19 de febrer, La Sínia ha ajudat en la recaptació de diners per a ajudar a trobar resposta a les preguntes que es plantegen els oncòlegs quan tracten nens amb càncer infantil.

Ho ha fet en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que cada any fa una campanya solidària per a recaptar diners per la investigació del càncer infantil i juvenil. Hi ha un percentatge de nens que es curen, però alguns tenen seqüeles. I encara hi ha un 20% de nens que quan se’ls diagnostica càncer no s’acaben curant.

L’any passat, La Sínia va col·laborar fent una xocolatada solidària al pati de l’escola, però aquest any amb les mesures de la Covid havia de ser una cosa més individual. D’aquest esmorzar sempre s’ocupa l’Associació de Families (AFA), que són qui gestionen tota la compra d’aquest esmorzar. Tot el que s’ha recaptat s’ingressarà a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Aquí us deixem un enllaç per a més informació:

Redactors juniors

,
close

El més recent