Els horòscops sempre han cridat l'atenció de les persones. (Font de la imatge: unsplash.com)

Els horòscops són una mentida?

/
25 views

Les opinions sobre els signes del zodíac a La Sínia mostren que professors i alumnes no acaben de confiar-hi

Aquesta setmana hem fet un qüestionari per veure quantes persones, tant alumnes com professors, creuen en l’horòscop. I també quines no i el perquè. I la majoria no hi confia gaire. Un 63,6% dels enquestats, de fet, no creuen en ell. Diuen que no creuen en aquestes coses o veuen impossible que pel simple fet de la teva data de naixement t’etiquetin amb unes formes de ser i pensar. Tothom és diferent, asseguren, i ningú ens coneix al 100% per tant no poden predir el nostre futur. Els alumnes pensen que el comportament no depèn de la data de naixement i aquestes creences són una tonteria. 

D’altre banda hi ha un 36,4% dels alumnes de 4tB que sí que hi creuen en l’horòscop. Molts d’ells quan llegeixen coses del seu signe del zodíac se senten identificats perquè encerten moltes coses sobre la seva personalitat o es troben en situacions que l’horòscop diari ha dit. 

Els resultats en un gràfic. (Elaboració pròpia)

La nostre conclusió general és una mica confusa, ja que una part del nostre grup no hi creu. No ho veuen molt útil per a la vida de cadascú i no ho troben fiable.

L’altra meitat del grup, en canvi, creu que sí, perquè creuen que és una cosa que té certesa i majoritàriament els horòscops de personalitat i compatibilitat encerten. Tot i això l’horòscop diari depèn molt de la persona i de la situació i estat d’ànim que es trobi. 

Redactors juniors

, ,
close

El més recent