'el futur és femení' ('the future is female') es pot llegir en aquesta pancarta. (Font de la imatge: unsplash.com)

Ens manifestem respectant la seguretat

/
22 views

Amb motiu del 8-M, el feminisme ens regala la manifestació més segura en dècades

La tradicional manifestació feminista amb motiu del 8 de març que organitza el col·lectiu Vaga Feminista a Barcelona ha estat enguany una concentració estàtica, que va comptar amb totes les mesures de seguretat higièniques, segons havien anunciat les organitzadores.

La concentració es va celebrar a les 18:30 hores, al passeig de Gràcia, i per a participar en ella era necessari inscriure’s al web del col·lectiu per a reservar un espai. La concentració, que va estar dividida en vuit trams, va portar per lema ”Juntes, diverses i rebels. Juntes #Imparables♀!”

Al principi pensàvem que aquest any no es donaria tanta importància a les manifestacions pels drets de les dones o, fins i tot, que no es podrien arribar a fer, a causa de la Covid. Entenem que és un tema delicat, que encara no està del tot controlat. Però també ens han d’entendre a nosaltres. Ens sembla que és molt important poder donar i expressar la nostra opinió sobre el que porta passant fa tants anys.

Quan ens vam assabentar que igualment es farien les manifestacions, respectant sempre les mesures anti-Covid, ens va encantar la idea. Des que va començar la pandèmia, cada vegada que hi ha hagut una concentració important ha pujat el nombre de contagis. Ara ja fa uns dies d’aquesta concentració i no es coneix cap notícia en què es digui que després de les manis del 8-M hagi pujat el nombre de contagis. Ho hem sabut fer.

Redactors juniors

, ,
close

El més recent