La Núria Homs, un reforç de luxe per a les nostres classes. (Font de la imatge: Carla Montavez)

Núria Homs: “Tot el que estic traient d’aquí està sent positiu i m’està ajudant moltíssim”

28 views

La nova noia de pràctiques ens explica la seva experiència i com va arribar a estudiar el màster de professorat de secundària

Hem fet una entrevista a la Núria Homs, professora de pràctiques, sobre la seva experiència a La Sínia. Ens explica com ha estat la seva estança al centre, la seva carrera i el seu màster.

Com vas saber que volies ser professora de llengües, Núria?

No ho sabia, vaig acabar la carrera de llengües romàniques i em va sortir feina de professora d’anglès. Vaig veure que m’agradava ensenyar i em vaig apuntar al màster.

Què tenies pensat fer després d’acabar la carrera, doncs?

Quan vaig acabar la carrera tenia dubtes entre començar a treballar com a professora o treballar en editorials o biblioteques. I com que estava indecisa i em va sortir la feina de professora, doncs em vaig encaminar cap a professora.

Has estat a altres instituts a banda d’aquest?

Només he estat en aquest centre. Vaig venir al novembre dues setmanes i mitja, després vaig seguir venint els divendres, perquè no tenia classes, i ara estaré fins a l’abril més o menys.

Has hagut de fer algun treball final?

L’he de fer. Ens diuen “penseu temes”, així que encara no en tinc cap pensat. Quan el tutor em digui alguna cosa, quan acabi les pràctiques al maig, m’hauré de posar a fer alguna cosa, sí.

Quants anys portes fent el màster?

El màster dura menys d’un any, és des de l’octubre fins al juny i fa mig any o una mica més que l’estic fent.

Tens ganes de ser professora a un institut? 

Sí, de fet ahir vaig començar a fer classes amb els de 1r d’ESO. Amb una mica de por perquè va ser a última hora. Però vaig estar molt bé i còmoda.

Has tingut alguna mala experiència, de moment? 

No, la veritat és que no. Tot és positiu. Vull dir, encara que potser tinc millors o pitjors dies, tot el que estic treballant aquí al centre està sent positiu i m’està ajudant moltíssim. Estic traient molt més profit d’estar aquí que no pas a les classes del màster. No puc dir res negatiu. Els professors tots són súper macos, em pregunten què tal, m’ajuden i vosaltres sou un amor.

Redactors juniors

, ,
close

El més recent