Policia local de Parets. (Font de la imatge: POLICIA.PARETS.CAT)

La policia de Parets comença a reforçar el patrullatge a peu

25 views

La nova iniciativa vol prevenir actes incívics i robatoris

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha volgut augmentar el patrullatge a peu policial per a poder prevenir robatoris i actes incívics, que són aquelles conductes que causen una atmosfera de conflictes i tensió majors. Fer botellons, tirar les deixalles pels carrers, no recollir els excrements del teu gos o fer grafitis a llocs inapropiats són algunes de les coses que no fomenten un ambient cívic al poble i que la policia persegueix.

Aquest reforç es realitzarà en horaris i zones de més afluència, és a dir, quan hi hagi més gent. Entre les actuacions que es veuran més intensificades, es destaquen les activitats públiques de l’Ajuntament, el control de les defecacions de gossos a la via pública, la protecció i el reforç de la mobilitat en els entorns escolars, la vigilància dels accessos als mercats del carrer i la col·laboració en campanyes ciutadanes.

UNITAT SEGURETAT CIUTADANA I POLICIA DE PROXIMITAT | POLICIA DE PARETS DEL  VALLÈS
POLICIA LOCAL DE PARETS A ENTORNS ESCOLARS. (FONT DE LA IMATGE: POLICIA.PARETS.CAT)

A aquesta vigilància a peu se sumarà el patrullatge amb bicicleta que realitzen els agents cívics. Segons l’Ajuntament les dues modalitats de vigilància formen part d’un model policial de proximitat que permetrà realitzar accions preventives, totes aquelles que serveixin per protegir eficaçment la vida i la salut dels treballadors, i proactives, és a dir, de forma correcta, en el menor temps possible i que estiguin organitzades en qualsevol circumstància.

La Policía de Parets refuerza el patrullaje a pie
POLICIA LOCAL DE PARETS. (FONT DE LA IMATGE: EL PERIÓDICO)

Amb aquesta nova iniciativa, el govern municipal de Parets del Vallès vol posar-se al costat dels ciutadans i apostar per les accions preventives. Una de les dades que l’Ajuntament ha ressaltat per a demostrar l’eficàcia d’aquest mètode és el descens de les denúncies per no portar mascareta, que al gener d’aquest any ascendien a 98 denúncies i que aquest mes de febrer han baixat a 63.

Redactors juniors

close

El més recent