Una de les torres de la presó Model de Barcelona. (Font de la imatge: Sara Iglesias)

Els alumnes de 4t d’ESO de la Sínia visiten La Model

36 views

Primera vegada que els estudiants de 4tESO de la Sínia visiten la famosa presó La Model

El passat 13 d’abril els alumnes de 4t d’ESO de La Sínia van anar a Barcelona a veure la famosa presó La Model, per la qual van passar molts presos durant els seus 113 anys de funcionament. Durant la Guerra Civil i la postguerra molts d’aquests presos eren presos polítics.

Els alumnes de 4t van arribar a Barcelona en autobús, ja que cal respectar les mesures anticovid. Un cop al Parc Joan Miró van anar marxant dividits per grups classe a les visites programades a les 10:10, 10:40 i 11:10. 

Un cop allà van ser rebuts per unes guies que els van explicar tota la història de La Model. Les visites van durar aproximadament dues hores, en les quals van visitar la recepció, la galeria principal, el pati de la galeria 4, la galeria 5 i a on van executar a Salvador Puig i Antich

Els alumnes de 4t van tenir la sort de poder viure una experiència com és poder veure com era la vida a la presó. Aquest nova excursió, incorporada aquest any, ha sigut un gran èxit entre els alumnes. S’emporten una gran experiència i la riquesa de noves històries sobre el passat dels presos. 

Redactors juniors

close

El més recent