Un moment del partit. (Font de la imatge: Sara Iglesias)

L’Amac Automotive Montcada A demostra la seva superioritat a casa del rival

25 views

Un Parets amb moltes baixes cau per 1-8 contra un rival més complicat del que pensaven 

El passat 24 d’abril, el primer equip femení del Parets jugava un partit molt important contra el Montcada. Sobre les 17.15 h l’afició començava a ajuntar-se a les portes del Joaquim Rodríguez, el qual podia acollir a unes 75 persones, dividides en les dues grades, que van ser obertes per la importància del partit.

L’àrbitre va xiular l’inici del partit. Les nostres van començar amb la possessió de la pilota, però les visitants no van trigar gaire a fer seu el control del matx. Al minut 1, Marina Garcia, amb el número 5, obria el marcador. Les nostres seguien defensant i lluitant el partit, que es començava a complicar. Entre el minut 6 i el 14, Esther Morales, Elizabeth i Thais marcaven tres més.

Un cop començada la segona part les locals defensaven a mitja pista, ja que les visitants havien mostrat superioritat en tot moment. Seguien lluitant fins que al minut 29, Irene Mena, de les locals, escurçava distàncies fent el primer i únic gol de les nostres.

Quedaven pocs minuts quan les visitants van deixar el marcador en un 1-8 definitiu. Tot i les cinc baixes de l’equip local, van lluitar fins a l’últim minut, contra un equip que està en el més alt de la classificació. Van demostrar ser una família, animant-se en tot moment.

Redactors juniors

close

El més recent