Cuidar del medi ambient és responsabilitat de tots. (Font de la imatge: unsplash.com)

La Sínia participa en el projecte “Let’s clean up Europe”

36 views

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’institut aniran aquesta setmana a fer serveis comunitaris de neteja

Aquest divendres 7 de maig, a les 9:45 del matí, els alumnes de 3r i 4t d’ESO de La Sínia aniran a netejar Gallecs i la Riera Seca en el marc de la participació del centre en el projecte Let’s Clean Up Europe. Es tracta d’una acció comú per conscienciar de la quantitat de residus que llencem a la natura. L’activitat està dirigida per treballadors de l’escola de la Natura i la regidora de Medi Ambient que proporcionen bosses i guants.

Els alumnes de 3r s’encarregaran de netejar la Riera Seca, mentre que els alumnes de 4t s’encarregaran del bosc de darrere de la Torre Malla. En altres ocasions s’ha fet neteja de la riba del riu Tenes. Pels alumnes de 4t aquesta activitat els comptarà com a hores de servei comunitari.

També és possible participar en el moviment Let’s clean up Europe de manera individual. Per fer-ho només t’has d’inscriure de manera online i fer constar la teva acció, tot i que es recomana fer-ho en grup en cas que hi hagi algun incident.

Redactors juniors

close

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

I accept the Privacy Policy

El més recent