El futbol sala femení, en el nostre punt de mira. (Font de la imatge: unsplash.com)

Marina Garcia: “Va ser un partit en què tot ens va venir de cara”

54 views

Entrevistem la profesora d’Educació Física i jugadora de l’Amac Automotive Montcada amb motiu de l’enfrontament amb el Parets de futbol sala

Avui hem tingut l’oportunitat de poder entrevistar, novament, a la professora d’Educació Física, la Marina Garcia. Recentment compartíem en la revista una conversa amb ella parlant de la seva tasca amb l’ONCE. Avui l’entrevistem en el rol de jugadora de l’Amac Automotive Montcada de futbol sala. Ella va jugar el partit contra les paretanes del qual us en vam fer una crònica i que va acabar amb un contundent 1-8 favorable a les montcadenques. Ara us mostrarem de primera mà quines són les sensacions que va deixar el partit en ella.

Consideres que ha estat un partit complicat, Marina? Per què?

Pel meu punt de vista i parlant del meu equip no ha estat un partit complicat, però va ser un partit en què tot ens va venir de cara i tot ens va sortir bé.

Com et sents després d’aquesta victòria?

La veritat és que super bé, perquè va ser un dels primers partits de la lliga que vaig gaudir realment al camp. A més el fet de jugar a Parets i jugar contra gent que coneixia m’agrada molt i sobretot va haver-hi respecte al camp.

Amb quina mentalitat s’ha d’afrontar un partit com el Parets/Montcada?

Bé, nosaltres sempre anem amb la mateixa mentalitat: tot s’ha de guanyar sigui com sigui. És indiferent que les (us) coneixem. Hem de sortir a per totes i passi el que passi lluitar-ho tot.

El resultat del partit (1-8) ha estat just?
Sí, crec que sí.

Estàs contenta amb l’actuació del teu equip?

Sí i no. És a dir, sí perquè ens van sortir molt bé les coses, però a la mínima que tenim un petit desajust ens crea molta ansietat i molts conflictes dins de l’equip i això és súper dolent.

Què heu de millorar tu i el teu equip de cara al pròxim partit?

La comunicació entre nosaltres dins i fora del camp i seguir confiant en la companya que hagi fallat.

Quin creus que ha estat el vostre paper durant la lliga?
Anem amb moltes ganes i amb moltes expectatives i crec que tenim un molt bon equip i podríem guanyar la lliga.

Creus que mantindreu la categoria per l’any que ve?

Sí, mantenir-la segur.

Redactors juniors

close

El més recent