Els carrers comencen a omplir-se de festa. (Font: EL PERIÓDICO [16 DE MAIG])

Actuacions irresponsables cada dissabte a Parets

/
38 views

La millora en les dades covid ens estan deixant imatges de descontrol al municipi

Des que les discoteques i els clubs de nit estan tancats, molts joves de diferents pobles i ciutats s’ajunten cada dissabte al carrer amb un únic propòsit: beure i, com ells diuen, “passar-s’ho bé”. Testimonis d’aquestes festes ens afirmen que la policia no fa gaire cosa per evitar aquestes situacions.

Com ja sabem tots, estem en situació de pandèmia i aquest tipus de comportaments ens poden dur a empitjorar les dades d’infectats de COVID. Aquestes situacions es repeteixen cada dissabte, també a Parets del Vallès, i ara que no hi ha toc de queda es passen tota la nit pels carrers del poble. Desafiant a la policia i posant en perill la seva salut i la dels seus familiars. Provocant que les ambulàncies s’hagin de passejar durant tota la tarda per si algú necessités la seva ajuda.

Si volen fer botellot, que el facin. Però que el facin amb una mica de cap, pensant en què no es poden passar amb l’alcohol ni amb tot el que es consumeix. La policia pot dir que està fent tot el possible per aturar això, però a l’hora de la veritat cap policia fa res. Al contrari, quan passen només diuen que tinguin una mica de compte i que no els passi res.

Redactors juniors

,
close

El més recent