La portada del concert. (Font de la imatge: Caixaforum)

Els alumnes de 4t d’ESO de La Sínia van al CaixaForum

45 views

Van veure en directe Symphony, un espectacle relacionat amb l’art i la música en realitat virtual

El passat 1 de juny els alumnes de 4t d’ESO de La Sínia van anar al CaixaForum a Barcelona, per fer activitats vàries. La primera va ser Symphony, una experiència immersiva en realitat virtual. Primer van veure un vídeo cinematogràfic musical sobre tres músics de diferents ciutats amb vides totalment diferents on acaben tots a Barcelona al Gran Teatre del Liceu per complir els seus somnis. Un toca la flauta travessera, una el violoncel i una altra el trombó.

La segona part d’aquesta experiència és la mencionada anteriorment, l’experiència immersiva de realitat virtual. Van anar a una sala amb cadires i ulleres de realitat virtual. Cada alumne es posava unes ulleres i uns auriculars i se submergeixen en l’experiència. El que observaven era un documental i concert amb escenaris espectaculars fets amb efectes especials. A més la cadira tenia una capacitat de gir de quasi 360 graus.

L’última activitat és anomenada TeamLab i és una sala interactiva artística. En aquesta sala hi havia salamandres, granotes, flors, papallones, cocodrils i balenes per parets i terra, les quals podies trepitjar i fins i tot podies dissenyar algun dibuix per afegir a la sala.

Redactors juniors

close

El més recent