Fotografia de 4tC després de fer l'activitat
Fotografia de 4tC després de fer l'activitat. (Font de la imatge: Web de La Sínia)

Fem un Escape Room sobre la “Casa de Bernarda Alba”

22 views

L’activitat està relacionada amb l’assignatura de castellà, per entendre millor l’obra

Dimecres 19 de maig, els alumnes de 4t de La Sínia van fer un escape room proposat des de l’assignatura de Castellà. L’activitat tractava sobre el llibre de La casa de Bernarda Alba, de l’autor Federico García Lorca, escrita el 1936. L’empresa que es va encarregar de fer aquesta activitat va ser Flipeduca, una empresa que dona serveis educatius a aules de primària, ESO… L’escape room de La casa de Bernarda Alba és un d’aquests.

Aquesta activitat és la primera vegada que es fa a l’institut i els alumnes van comptar amb 45 minuts per realitzar la prova. La Núria era l’encarregada del projecte a l’aula i va repartir polseres de diferents colors per formar els equips. Després, els alumnes van haver de contestar sis preguntes relacionades amb l’obra i així repassar què havien entès del llibre. L’objectiu era obrir una capsa que contenia dues targetes. A partir d’aquest moment, els quatre grups s’havien d’ajudar mútuament, i ajuntar les targetes amb l’objectiu d’obtenir la contrasenya del cadenat que hi havia a la porta per poder sortir i parar el temps.

Una de les activitats, a mode d’exemple, consistia en ordenar frases cèlebres de les dones de la família per edat. Va ser una activitat entretinguda i els va ajudar a recordar i repassar la història. Aquest escape room tenia com a objectiu que tinguéssim coneixement de la història de Bernarda Alba, i comprovéssim si el que hem llegit ho hem entès.

Redactors juniors

, ,
close

El més recent