S'acaba el curs. (Font de la imatge: unsplash.com)

S’acaba el projecte de Junior Report a La Sínia

21 views

Després d’un curs amb 58 reporters descobrint el món del periodisme això ha arribat al final

Durant un curs els alumnes de 4t d’ESO de La Sínia han participat en un projecte des de l’assignatura de Català. Aquest projecte consistia en practicar l’ofici de periodista. Aquest ja és el segon any que es fa, tot i que aquest és el primer any que el projecte forma part de l’assignatura de Català. 

Cada  trimestre ha sigut una classe de 4t la responsable de donar vida a la revista de La Sínia. Els alumnes 4tA van ser qui van inaugurar la revista, van ser els primers en escriure, els primers en començar amb aquesta petita redacció. 

4tC ha estat el responsable de tancar aquest curs. Després d’un últim trimestre ple de notícies, entrevistes, molt bons reportatges i articles aquesta revista quedarà tancada per vacances fins l’any que ve. 

Com que 4tC ha estat el responsable de tancar aquest projecte hem preguntat l’opinió als alumnes. Aquestes són algunes de les declaracions dels alumnes. 

“Sempre m’ha agradat escriure i expressar opinions, redactar i reportar, per això aquest projecte m’ha ajudat a millorar en aquests aspectes.”

“Que tinguem l’ajuda de l’Isaac ens ha servit per a molt, ja que ell sap com fer bé les coses i ajuda molt.”

“Sempre m’ha agradat donar la meva opinió sobre qualsevol tema interessant”

“La Sínia Report és una gran manera d’augmentar els coneixements que els alumnes tenim sobre el periodisme”

“Al principi no m’interessava molt el projecte de Junior Report, no em cridava l’atenció, però a mesura que passava el temps m’ha començat a agradar molt”

“He obtingut molts aprenentatges nous i experiències que realment em poden ser utils al llarg de la meva vida”

Fins el curs vinent.

Redactors juniors

close

El més recent