Alumnes de 4t d’ESO visiten el CosmoCaixa

Els estudiants de l’optativa de Física van anar a la fira de la ciència organitzada per CosmoCaixa el darrer dijous 28 d’abril

Per: Manel Cacho, Roger Capdevila, Oriol Vila, Pau González, Danna Vinagre

Els alumnes de l’Institut La Sínia que fan l’optativa de física es van trobar a les 8 i 15 a l’estació de tren de Parets i van perdre el primer tren. Van arribar a plaça Catalunya a les 10:15 i ràpidament van agafar la línia de metro L7 en direcció al Tibidabo per caminar fins arribar al CosmoCaixa.

En arribar van esmorzar i van entrar al CosmoCaixa. Van tenir una hora lliure per visitar l’establiment, sobretot van veure el bosc inundat, on hi ha diferents espècies d’animals i informació sobre cadascun. En acabar el temps lliure, van anar cap a la fira de la ciència, era a una zona de l’establiment hi havia diferents parades amb estudiants d’universitats explicant els seus projectes, tenien un pòster amb informació detallada i un experiment a cada parada.

Van escoltar diversos avenços científics i noves teories molt interessants. Després d’investigar gairebé totes les parades ja era l’hora de marxar així que van fer el mateix trajecte per tornar però van arribar massa tard i a plaça Catalunya van perdre el tren de les 14:00. Llavors van haver d’esperar fins al tren de les 14:30. Van arribar a casa seva a les 15:15 per aquest petit descuit.

En conclusió va ser una bona experiència per als alumnes de física i química, va haver-hi una bona connexió de grup. Van gaudir molt de l’excursió.