/

Arriba un nou curs amb noves sortides a l’Institut La Sínia

L’Institut La Sínia comença aquest any 2022 amb moltes sortides noves per a tots els gustos

Aquest curs 22-23 s’apropen moltes sortides interessants per a tots els cursos de l’institut La Sínia, però, quines? Per respondre a aquest dubte, hem preguntat als tutors de quart i a l’excel·lentíssim equip directiu de l’institut de la Sínia format per la Remei López, l’Adrià Martorell, el David Donat i la Isabel Ventura.

Els alumnes de 1r d’ESO començaran el curs amb una sortida de cohesió de grup, la Granja Escola, amb activitats de grup molt interessants i actives per conèixer als companys del seu curs. Després de tenir un grup ben cohesionat, sortida als Cingles de Bertí, a fer una ruta geològica. A part de sortir a la natura, l’alumnat de 1r anirà al centre de residus de Mataró, on es recicla la brossa que nosaltres tirem als containers. Per finalitzar aquest trimestre, aniran al Palau de la Música a observar l’obra “Les músiques del món”.

A segon d’ESO es comença el curs molt intensament, descobrint les ruïnes d’Empúries, on aprendran com vivien les persones en aquella època i que queda de aquesta gran ciutat grecoromana, més tard aprendran encara més història a un passeig pel museu Dalí, a Figueres. Per finalitzar el primer trimestre, els estudiants de segon d’ESO aniran al CosmoCaixa a aprendre ciència social i natural amb activitats interactives i interessants.

L’alumnat de tercer d’ESO anirà fins a Argentona per fer una cursa d’orientació pel bosc, per després anar fins al bonic auditori de Barcelona per escoltar una actuació de Jazz en directe. Per animar més als estudiants, s’anirà al teatre de Can Rajoler, a Parets Del Vallès per veure l’obra de teatre ‘Elles’ feta per l’associació ‘La Melancómica’.

Els estudiants de 4t d’ESO, aquest trimestre, desafortunadament, no tindran més que tres sortides, començant amb una cursa de orientació a les muntanyes de Argentona. La següent sortida serà un passeig al teatre de Barcelona, per veure l’obra de “El mètode Grönholm”. Més tard quart anirà a la Presó Model per veure una presó que va del període de la Restauració, passant per la dictadura de Primo de Rivera, la Segona República, la Guerra Civil, el Franquisme, fins a arribar a la democràcia.

Enllaç llista de sortides al primer trimestre completa