Fotografia: Vienna Reyes (Unsplash)
/

El Real Madrid guanyarà la Champions

Per: Oriol Vila, Pau González, Manel Cacho, Danna Vinagre, Roger Capdevila

Durant la temporada 2021-2022 molts equips han disputat partits impressionants, i el nivell dels jugadors ha estat millor que mai. Els equips classificats per jugar la Champions i proclamar-se campions d’Europa han competit amb moltes ganes de guanyar. Un parell d’equips han donat la sorpresa i han arribat més lluny del que la gent esperava, com per exemple el Vila-real, o el Real Madrid realitzant remuntades al final del partit, forçant pròrrogues. I a la final s’enfrontaran el Liverpool i el Madrid.

Tots dos van passar la fase de grups relativament fàcil encara que van acabar amb alguna que altra derrota. El Real Madrid es va enfrontar en vuitens de final amb l’equip francès Paris Saint-Germain, van quedar amb marcador global de 3-2 a favor de l’equip espanyol, el Liverpool es va enfrontar amb l’Inter de Milan que en el global van quedar 2-1 a favor de l’equip anglès, en els quarts de final el Real Madrid es va enfrontar amb el Chelsea que en el global van quedar 5-4 a favor de l’equip espanyol, el Liverpool es va enfrontar amb el Benfica que en el global van quedar 6-3 a favor de l’equip anglès, en semifinals el Real Madrid es va enfrontar amb el Manchester City que en el global van quedar 6-5 a favor de l’equip espanyol, i el Liverpool es va enfrontar contra el Vila-real que en el global van quedar 5-2 a favor de l’equip anglès. 

Des del nostre punt de vista, el Real Madrid guanyarà la Champions, ja que durant aquesta campanya, ha guanyat partits que es plantejaven impossibles, contra els equips més grans d’Europa. La manera amb la qual han guanyat la majoria dels partits ha estat lluitant fins al final, amb un esperit de no llençar la tovallola. Per altra banda, el Liverpool no ha jugat partits tan complicats com els del Madrid. Però en la temporada regular ha demostrat ser un dels millors equips del món, proclamant-se subcampió de la premier league, considerada la millor lliga actual.

Resumidament, el Real Madrid i el Liverpool han demostrat el seu talent i nivell durant aquesta competició. I encara que nosaltres pensem que el Madrid guanyarà la catorze, res està decidit fins que l’àrbitre faci el xiulet final.