/

Polèmica als Oscars

El passat 27 de març es van celebrar els Oscars al Dolby Theater de Los Ángeles

Per: Alexia Martínez, Estel Martínez i Lorena León

Els Oscars són uns premis cinematogràfics molt importants celebrats anualment. Hi havia molts actors i actrius i Will Smith es trobava entre els nominats. El presentador i humorista Chris Rock va fer un comentari desafortunat en mig de la gala dirigit a la dona de Will Smith, Jada Pinkett-Smith sobre el seu aspecte físic, aquesta, pateix d’una malaltia autoimmune que fa que se’t caigui el cabell, l’alopècia.

El que va dir va ser una comparació amb una actriu que surt en una pel·lícula anomenada G.L Jane 2 sense cabell. Seguidament, Will Smith es va aixecar a donar-li una bufetada al presentador perquè aquell comentari havia fet sentir malament a la seva dona.

Pensem que la bufetada tot i que sigui un comentari molt desafortunat i no faci gràcia, no era necessària, ja que no s’ha d’utilitzar la violència i menys en una gala on ho estan veient milions de persones de tot el món. Però per altra banda, creiem que aquests comentaris ja havien quedat en el passat i ja no es feien bromes d’aquest tipus. Encara que Chris Rock sigui humorista, no vol dir que pugui fer aquest tipus de comentaris, ja que no es consideren humor.