Torna el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1

El passat diumenge 22 de maig es va realitzar una nova jornada de la gran competició de motor F1 a Montmeló

Per: Pau González

El passat diumenge 22 de maig es va córrer el Gran Premi de Catalunya al circuit de Montmeló. Durant dos anys, no hi havia hagut presència de públic, i en aquesta ocasió els aficionats del món del motor van arribar a col·lapsar les carreteres per arribar al circuit, de la il·lusió de veure el gran premi.

El gran premi es divideix en tres dies:

-Dissabte, classificació per la graella de sortida (Pole position)

-Divendres, entrenaments lliures

-Diumenge, la cursa.

El gran premi el liderava Charles Leclerc, nascut a Mònaco, perseguit per Max Verstappen, nascut als Països Baixos. Ambdós dominaven la graella de sortida, on van ser els protagonistes de l’espectacle, però per mala sort, el cotxe de Leclerc va deixar de funcionar i va haver de retirar-se, per aquesta raó no va puntuar. Per aquesta raó, Max Verstappen va agafar la davantera i va acabar guanyant el gran premi d’Espanya. El podi es va compondre pel mexicà Sergio Pérez i el britànic George Russell.

En la meva opinió el gran premi se’l pot emportar qualsevol, ja que l’escuderia del Ferrari és la millor juntament amb els seus corredors i Redbull és la mateixa situació pero els cotxes no són tan ràpids com els Ferrari.